WANNABE MAGAZINE

WANNABE MAGAZINE


– ženski modni i lifestyle magazin

Wannabe Magazine je najpopularniji fashion, beauty & lifestyle web magazin na Zapadnom Balkanu. Nastao je u septembru 2010. godine kao lični projekat troje mladih ljudi koji su online publici želeli da ponude besplatnu, ali kvalitetnu alternativu klasičnim štampanim izdanjima.

trenutno okuplja redakciju koja broji više od 100 saradnika. Svakog dana se objavljuje 12 do 15 novih originalnih autorskih tekstova na teme koje variraju od mode, stila i umetnosti do kulinarstva, putovanja i seksa.

Da li su providne i mrežaste haljine novi trend na crvenom tepihu?

Nedavno smo konačno prisustvovali događajima koji su nas vratili na crveni tepih, kao što su Met Gala veče ili Emmy i MTV VMA dodele nagrada. Nakon perioda pandemije, koji je sve događaje odveo u online svet, moramo priznati da nam je povratak na dobro poznatu crvenu tkaninu prijao – jer smo ponovo dobili priliku da... Read more »

The post Da li su providne i mrežaste haljine novi trend na crvenom tepihu? appeared first on WANNABE MAGAZINE.

KADA SE SPOJE PRIRODA I NAUKA: Ovaj serum za anti-age negu kože oko očiju je beauty novitet sa duplim efektom, koji moraš da probaš

Kao žene, svesne smo moći zavodljivog pogleda. U pogledu se kriju iskra mladolikosti i sve naše emocije, i zato smo spremne da u svakom momentu posebnu pažnju posvetimo upravo isticanju naših očiju. Uz naglašavanje trepavica i isprobavanje novih makeup tehnika, ono na šta bi pre svega trebalo da se fokusiramo je nega kože u predelu... Read more »

The post KADA SE SPOJE PRIRODA I NAUKA: Ovaj serum za anti-age negu kože oko očiju je beauty novitet sa duplim efektom, koji moraš da probaš appeared first on WANNABE MAGAZINE.

Ovo su svi poslovni projekti Kylie Jenner – koja od rijaliti zvezde postaje ozbiljna preduzetnica

Kada smo se prvi put susreli sa Kylie Jenner, ona je bila samo nemirna desetogodišnja devojčica, najmlađa sestra porodice Kardashian/Jenner – poznate po svojoj rijaliti emisiji pod nazivom “Keeping Up With The Kardashians“. Kylie je u okviru ove emisije odrasla pred našim očima, a danas je ceo svet zna ne samo po njenom učešću u... Read more »

The post Ovo su svi poslovni projekti Kylie Jenner – koja od rijaliti zvezde postaje ozbiljna preduzetnica appeared first on WANNABE MAGAZINE.

Kako da postignete dogovor između srca i uma

Razum i osećaj su instrumenti kojima treba jednako da se služite, odnosno, oni treba da sarađuju i budu usklađeni. Ponekad je to teško. Preplavljuju vas emocije, pa ne možete da razlikujete osećaj od osećanja. Logika vam se nameće, pa zapostavljate intuiciju. Koliko god razmišljali i pokušavali da analizirate stvari, ne dolazite ni do kakvog rešenja,... Read more »

The post Kako da postignete dogovor između srca i uma appeared first on WANNABE MAGAZINE.

10 pesama Ariane Grande koje su na nas ostavile najjači utisak

Da li ste i vi saglasni sa našim mišljenjem da je Ariana Grande najbolji vokal mlađe generacije pevačica? Naizgled se čini da ne postoji numera koju ne zna da otpeva. Često poređena sa Mariahom Carey, poznata je i po vokalnim imitacijama raznih muzičkih umetnika, kao što su Celine Dion, Britney Spears, Christina Aguilera itd. Iz... Read more »

The post 10 pesama Ariane Grande koje su na nas ostavile najjači utisak appeared first on WANNABE MAGAZINE.

Vaše prošlo ja je vaš suparnik, a vaše buduće ja – vaš heroj

Verujemo da se konkurencija nalazi van nas, da treba da se takmičimo i upoređujemo sa drugima, da budemo bolji od njih, da ih pobeđujemo. Ali, sve što je zaista važno za naše živote, odvija se u nama samima.  Niko nije vaš suparnik, vaša konkurencija, niko neće zauzeti mesto koje vama pripada, jer vi sami stvarate... Read more »

The post Vaše prošlo ja je vaš suparnik, a vaše buduće ja – vaš heroj appeared first on WANNABE MAGAZINE.

Evo zašto Anya Taylor-Joy osvaja svet

Nakon uspešne kritike filma Last Night in Soho, koji je početkom septembra premijerno prikazan na Filmskom festivalu u Veneciji, kao i dodele Emmy nagrada u Los Anđelesu gde je nosila dijamantski Tiffany nakit od 800.000 dolara, Anya Taylor-Joy se ne zaustavlja, već glumi u još tri predstojeća filma najrazličitijih žanrova. Otkako smo je prvi put... Read more »

The post Evo zašto Anya Taylor-Joy osvaja svet appeared first on WANNABE MAGAZINE.

Ovo su najbolji street style momenti sa Londonske nedelje mode i trendovi koje smo primetili

Londonska nedelja mode je iza nas, a ona je postavila nove modne trendove kojima će se voditi ljubitelji mode u narednom periodu. Kao što i sami znamo, Engleska je jedna od najpoznatijih modnih zemalja, zajedno sa Francuskom i Italijom – jer je iznedrila neka od najvećih imena u svetu modnog dizajna, kao što su Alexander... Read more »

The post Ovo su najbolji street style momenti sa Londonske nedelje mode i trendovi koje smo primetili appeared first on WANNABE MAGAZINE.

Zašto vam je teško da volite sebe – prema horoskopu

Svi moramo da upoznajemo sebe, van okvira koje zadaje društvo, da razumemo i prihvatamo svoje mane i sagledavamo svoje vrednosti – da naučimo da budemo to što jesmo i da to volimo. I ne ide nam lako. Evo šta koje stvari ometaju svaki horoskopski znak u nastojanju da zavoli sebe. Ovan Možda bi većini ljudi... Read more »

The post Zašto vam je teško da volite sebe – prema horoskopu appeared first on WANNABE MAGAZINE.

7 načina da uspešno organizujete svoj dan

Ne brinite, nećemo vam reći da treba da ustajete ranije. Svako treba da se ponaša na način koji mu odgovara. Svi smo jedinstveni. Kao što pojedini ne tolerišu gluten, a drugi da, tako postoje noćne ptice i ranoranioci. Nijedno nije pogrešno – samo je različito. Kao što varira i naše poimanje uspeha, razlikovaće se i... Read more »

The post 7 načina da uspešno organizujete svoj dan appeared first on WANNABE MAGAZINE.Related posts