WANNABE MAGAZINE

WANNABE MAGAZINE


– ženski modni i lifestyle magazin

Wannabe Magazine je najpopularniji fashion, beauty & lifestyle web magazin na Zapadnom Balkanu. Nastao je u septembru 2010. godine kao lični projekat troje mladih ljudi koji su online publici želeli da ponude besplatnu, ali kvalitetnu alternativu klasičnim štampanim izdanjima.

trenutno okuplja redakciju koja broji više od 100 saradnika. Svakog dana se objavljuje 12 do 15 novih originalnih autorskih tekstova na teme koje variraju od mode, stila i umetnosti do kulinarstva, putovanja i seksa.

Kako da pouzdano uništite samopouzdanje deteta

To je ono što vaspitanje radi – nagrade i kazne, toksične poruke uslovljavanja ljubavi, naređenja i manipulacija.

The post Kako da pouzdano uništite samopouzdanje deteta appeared first on WANNABE MAGAZINE.

10 filmova sa ovogodišnjeg Berlinskog filmskog festivala koje ćeš poželeti da pogledaš

70. izdanje Berlinskog filmskog festivala ove godine je u znaku politike i raznolikosti, aktuelnih tema u filmskoj industriji.

The post 10 filmova sa ovogodišnjeg Berlinskog filmskog festivala koje ćeš poželeti da pogledaš appeared first on WANNABE MAGAZINE.

Trendovi za proleće/leto 2020: Sve ono što ćemo nositi u novoj sezoni

Modne tendencije kada je reč o sezoni proleće/leto 2020. iznova pokazuju recycling pristup: tufne, safari, sedamdesete, pastel, crno-bela grafika, print.

The post Trendovi za proleće/leto 2020: Sve ono što ćemo nositi u novoj sezoni appeared first on WANNABE MAGAZINE.

TURBO FASHION DELIVERY: Posh stajlinzi za sve prilike!

TURBO FASHION DELIVERY donosi TURBO trendove!

The post TURBO FASHION DELIVERY: Posh stajlinzi za sve prilike! appeared first on WANNABE MAGAZINE.

Vrste odnosa koje treba da iskusiš

Treba da se nađete u različitim odnosima, burnim, beznadežnim, romantičnim, površnim – da biste saznali o sebi zanimljive stvari.

The post Vrste odnosa koje treba da iskusiš appeared first on WANNABE MAGAZINE.

Nedeljni horoskop: 28. februar – 5. mart

LJUBAV: Ljubav je u vašem srcu, bez obzira kakvo je stanje u vašoj vezi trenutno. Ovo može biti nedelja pomirenja, opraštanja, smirenja, nakon perioda nesuglasica i nerazumevanja. Prihvatite ono što vam se pruža. Slobodni Ovnovi će biti nestrpljivi i nervozni – nećete znati na čemu ste, a osećaćete da suviše energije ulažete u neizvesne i bezvredne... Read more »

The post Nedeljni horoskop: 28. februar – 5. mart appeared first on WANNABE MAGAZINE.

Albumi kojima ćemo biti opsednuti u 2020.

Februar je bio pravi muzički mesec sudeći prema muzičkim ostvarenjima širom sveta. Fanove K-pop boy benda BTS obradovao je njihov album Map of the Soul: 7, a obožavaoce malo nežnijeg zvuka iznenadila je kanadska pevačica Grimes albumom Miss Anthropocene. Nadamo se da će se i ostatak godine nastaviti u ovom duhu, jer Adele je najavila objavljivanje svog četvrtog... Read more »

The post Albumi kojima ćemo biti opsednuti u 2020. appeared first on WANNABE MAGAZINE.

Pariska nedelja mode: Specifični dizajneri na koje treba da obratiš pažnju!

Ako pomno pratiš dešavanja u modnom svetu, onda si u proteklih mesec dana verovatno uživala! Februar – modni mesec je prava poslastica za sve ljubitelje modnih momenata! Trenutno su sve oči uprte u francusku prestonicu i trudimo se da ispratimo što više detalja. Kao što i sama znaš, uvek su najzanimljivije one stavke koje ne... Read more »

The post Pariska nedelja mode: Specifični dizajneri na koje treba da obratiš pažnju! appeared first on WANNABE MAGAZINE.

Lady Gaga se vratila!

Lady Gaga je pre tri dana i zvanično najavila novi singl na svojim kanalima. Stupid Love je od danas tu i već je preplavio društvene mreže! Nova numera praćena je videom koji je u potpunosti snimljen mobilnim telefonom, a režirao ga je Daniel Askill, reditelj i umetnik prepoznat prema svom nekonvencionalnom pristupu filmu i videospotovima. Zato, Gaga... Read more »

The post Lady Gaga se vratila! appeared first on WANNABE MAGAZINE.

Going Grey: Grombre trend osvaja beauty svet i jako je pozitivan!

Saradnja sa prirodom je sve aktuelniji trend na svim nivoima – Grombre trend poručuje ženama da se ponose svojom sedom i prosedom kosom!

The post Going Grey: Grombre trend osvaja beauty svet i jako je pozitivan! appeared first on WANNABE MAGAZINE.


Related posts