Vremenska prognoza

Vremenska prognoza

Vremenska prognoza - 4. decembar

Pre podne više oblaka, od podneva više sunca. Duvaće košava. Biće malo toplije u većini krajeva. Najviša temperatura od 8 do 13, u Timočkoj Krajini hladnije. U Beogradu 10 stepeni. 

Košava na jugu Banata i do 100 kilometara na sat, RHMZ izdao upozorenje

U Srbiji, hladno i ponegde maglovito jutro. U košavskom području jak vetar. Tokom dana oblačno i uglavnom suvo. Popodne je ponegde moguća slaba kiša, a u Timočkoj krajini i po koja pahulja.

Vremenska prognoza - 3. decembar

Sutra posle hladnog, a ponegde i maglovitog jutra, tokom dana oblačno i uglavnom suvo. Tek ponegde je popodne moguća slaba kiša, a u Timočkoj krajini i po koja pahulja. Duvaće košava, koja bi na jugu Banata mogla dostići i 100 kilometara na čas. Ujutro temperatura od -3 do 1, tokom dana od 6 do 10 stepeni, u Timočkoj krajini svežije do 2 stepena.

Vremenska prognoza - 2. decembar

Tokom dana u većem delu zemlje pretežno sunčano. Samo će u Timočkoj krajini tokom čitav dan biti oblačno i tmurno. Počeće da duva košava, koja će u južnom Banatu povremeno biti olujne jačine. Najviša dnevna temperatura od 2 do 6 stepeni.

Ujutru slab mraz, košava ponegde olujne jačine

Ujutro mestimično slab mraz i magla. Tokom dana u većem delu zemlje pretežno sunčano. Samo će u Timočkoj krajini čitav dan biti oblačno i tmurno.