Večernje novosti – Politika

Večernje novosti – Politika


„Večernje novosti“ su dnevne novine koje izlaze u Srbiji. Kompanija „Novosti“ izdaje 12 dnevnih i nedeljnih listova, a u njenom sastavu je i radio „Novosti“. Osnovane su 16. oktobra 1953. godine u jeku Tršćanske krize kao večernje novine, a ubrzo su prerasle u dnevnopolitički list.

Novosti.rs – Zvanična internet prezentacija najtiražnijeg dnevnog lista u Srbiji – Večernjih novosti. Saznajte najnovije vesti iz zemlje i sveta. Uz vas 0-24

VUČIĆ UČESTVOVAO NA ŠOS: Predsednik Srbije na Međunarodnom međupartijskom forumu ŠOS+


PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić učestvovao je na video konferenciji na Međunarodnom međupartijskom forumu ŠOS.

„ZELENI” U ŠAPCU PORUČUJU: Vlast je formirana, problemi da se rešavaju


POVODOM formiranja nove vlasti, oglasila se Evropska zelena partija, izrazivši zadovoljstvo što je posle višemesečne neizvesnosti oko izbornog procesa konačno održana konstitutivna sednica Skupštine grada Šapca.

KRATAK PREDAH PRED TEŠKE SASTANKE: Svima je preporučio tradicionalno srpsko vojničko jelo (FOTO)


PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić podelio je sa pratiocima na instagramu fotografiju okrepljenja pred teške poslepodnevne sastanke.

PRVI RADNI DAN Novi gradonačelnik Šapca došao na posao


NOVOIZABRANI gradonačelnik Šapca dr Aleksandar Pajić jutros je, u pratnji svog zamenika Blaže Kneževića, došao na posao u zgradu Međuopštinskog istorijskog arhiva, gde se nalaze kabinet gradonačelnika.

VUČIĆ SE SASTAO SA JOAKIMOM FAJFEROM: Predsednik Srbije razgovarao sa poslanikom Bundestaga o privlačenju novih investicija (FOTO)


PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić je razgovarao sa nemačkim poslanikom Joakimom Fajferom.

U NEDELjU U 10 SATI Sednica Predsedništva SNS, biće poznat kompletan sastav nove vlade


SEDNICA Predsedništva SNS, nakon koje bi trebalo da bude poznat sastav nove vlade, biće održana u nedelju, 25. oktobra, u 10 sati.

EVO KO ĆE BITI MINISTAR ZA BRIGU O SELU: Vlada dobija još tri resora, Skupština sutra raspravlja o tome


NA čelu novog Ministarstva za brigu o selu mogao bi se naći Milan Krkobabić, dosadašnji ministar bez portfelja zadužen za regionalni razvoj i koordinaciju rada javnih preduzeća.

VUČIĆ SA PASTOROM: "Odličan razgovor o budućnosti Srbije"


PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa predsednikom Skupštine AP Vojvodine i predsednikom Saveza vojvođanskih Mađara Ištvanom Pastorom.

DAČIĆ SAZVAO SEDNICU PARLAMENTA: Zakazana je za sutra, poslanici će raspravljati o novim ministarstvima


PREDSEDNIK Skupštine Ivica Dačić upravo je zakazao sednicu za subotu 24. oktobar, sa početkom u 10 časova, na kojoj će poslanici raspravljati o predlogu Zakona o ministarstvima.

"NOVOSTI" SAZNAJU! Srbija dobija još tri ministarstva


GRUPA od 167 poslanika vlasti poslala je u skupštinsku proceduru Zakon o ministarstvima, koji predviđa da u novoj Vladi bude 21 ministarstvo.

RESOR PRIVREDE ZA DIREKTORKU "PETOLETKE"? U budućem ministarskom timu će biti dosta novih imena


LISTA budućih "stanara" u Nemanjinoj i dalje je otvorena, ali kako sada stvari stoje, većinu članova kabineta premijerke Ane Brnabić činiće oni koji po prvi put sedaju u ministarske fotelje.

PRIZNAJTE KOSOVO ILI NIŠTA OD EU: Stav nemačkog diplomate - besmislen


PRIZNAJTE Kosovo ili od članstva u Evropskoj uniji nema ništa. Ovo je suština ultimativne poruke koju je Beogradu preksinoć poslao nemački ambasador pri UN Kristof Hojzgen, na video-sednici Saveta bezbednosti na kojoj se razmatrala situacija na Kosmetu u prethodnih šest meseci.

VUČIĆ DANAS NA FORUMU ŠOS+: Predsednik Srbije putem video linka razgovara sa članovima Šangajske organizacije za saradnju +


PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić učestvovaće danas na Međunarodnom međupartijskom forumu ŠOS+ (Šangajska organizacija za saradnju +) na temu "Privreda za ljude".


Related posts