Večernje novosti – Najnovije vesti iz ekonomije

Večernje novosti – Najnovije vesti iz ekonomije


Najnovije vesti iz ekonomije –

„Večernje novosti“ su dnevne novine koje izlaze u Srbiji. Kompanija „Novosti“ izdaje 12 dnevnih i nedeljnih listova, a u njenom sastavu je i radio „Novosti“. Osnovane su 16. oktobra 1953. godine u jeku Tršćanske krize kao večernje novine, a ubrzo su prerasle u dnevnopolitički list.

Novosti.rs – Zvanična internet prezentacija najtiražnijeg dnevnog lista u Srbiji – Večernjih novosti. Saznajte najnovije vesti iz zemlje i sveta. Uz vas 0-24

KAKO DO POMOĆI OD 60 EVRA? Detaljno objašnjenje - da biste došli do novca morate ostaviti četiri podatka


SADA se zna i kad počinje prijava građana za novu državnu novčanu pomoć.

PADA CENA ZLATA: Neće biti bolje ni sledeće godine


MEĐUNARODNA rejting agencija „Fič“ predviđa da će cena zlata ove godine pasti sa 1.734 na 1.600 dolara za uncu, a 2022. godine smanjiti se na 1.400 dolara „zbog povećane tražnje usled investicionih tokova i kupovine od centralne banke“. Godine 2023. zlato bi moglo da bude na nivou iz 2013.

OVO SU DOBITNICI AUTOMOBILA "FIJAT 500L": Poslenje izvlačenje u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi"


POSLEDNJE izvlačenje u okviru drugog kruga nagradne igre Uzmi račun i pobedi 2021 počelo je u 17.55 časova uz direktan prenos na prvom programu Radio televizije Srbije.

EVO KADA MOŽETE DA SE PRIJAVITE ZA POMOĆ OD 60 EVRA: Ministar Mali otkrio tačan datum!


MINISTAR finansija Siniša Mali saopštio je da 28. aprila kreće prijava za isplatu 60 evra svim punoletnim građanima

POČINJE IZVLAČENJE GLAVNE NAGRADE! Ministar Siniša Mali poželeo sreću svima koji učestvuju u nagradnoj igri (FOTO)


MINISTAR finansija Siniša Mali se oglasio na početku poslednjeg izvlačenja u okviru nagradne igre “Uzmi račun i pobedi”!

Dobro došli na DIDS 2021 Digital


JEDNA od najpoznatijih konferencija posvećenih internetu, koju od 2010. organizuje „Registar nacionalnog internet domena Srbije“ (RNIDS), prvi put će u potpunosti biti realizovana onlajn. Ove godine slogan DIDS konferencije nastoji da u tri reči sažme ulogu interneta u proteklih godinu dana: “Sluga. Gospodar. Internet.”

MINISTAR NEDIMOVIĆ NAJAVIO VEĆE SUBVENCIJE: Poljoprivrednicima iz IPARD-a dostupno oko 225 miliona evra


OVE godine u planu su još veće subvencije kada su u pitanju IPARD programi, najavio je ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Branislav Nedimović i naveo da će poljoprivrednicima biti dostupno oko 225 miliona evra i biće podržano više od 150 projekata na teritoriji Srbije.

REKONSTRUKCIJA PRUGE NIŠ-ZAJEČAR: Ministar Momirović najvio završetak radova u junu


REKONSTRUKCIJA pruge Niš - Zaječar trebalo bi da bude završena u junu ove godine, rekao je prilikom radne posete Zaječaru ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović.

DA LI STE NA LISTI SRPSKIH MILIONERA? Ako ste zaradili više od ove sume moraćete da platite i porez!


ZVANIČNI srpski milioneri ovog puta biće svi koji su tokom prošle godine zaradili više od 2.987.242 dinara.

PREDSEDNIK VUČIĆ: Pomoć države dobiće i nezaposleni u centralnoj Srbiji


PREDSEDNIK Aleksandar Vučić izjavio je danas da će i nezaposleni u centralnoj Srbiji dobiti pomoć, koja je najavljena za Srbe na Kosovu i Metohiji.

VELIKA INVESTICIJA STIŽE U NOVI SAD: Vučić saopštio, uskoro potpisivanje ugovora sa japanskom kompanijom


PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas novu investiciju iz Japana u Novom Sadu. On je kazao da će 7. marta biti predstavljena jedna velika nemačka investicija u Novom Sadu, a onda oko 7. ili 9. aprila biće potpisan ugovor sa velikom japanskom kompanijom o investiciji, ponovo u glavnom gradu Vojvodine.

ZBOGOM RUPAMA NA PUTEVIMA: Javno preduzeće "Putevi srbije" najavilo rekonstrukciju saobraćajnica, novi asfalt na 288 kilometara


RUPE na asfaltu trebalo bi da nestanu do kraja godine sa 15 deonica na srpskim drumovima. Javno preduzeće "Putevi Srbije" planira da u narednih deset meseci pokrene javne nabavke za pojačano održavanje deonica državnih puteva u dužini od ukupno 288 kilometara.

BIRA SE NAŠ ELIOT NES: Sve spremno za primenu zakona o utvrđivanju porekla imovine


VLADA Srbije trebalo bi sledeće nedelje da imenuje "srpskog Eliota Nesa", koji će rukovoditi posebnom jedinicom Poreske uprave zadužene da "češlja" imovinu političkih funkcionera, privrednika, ali i običnih građana.

KOVID PASOŠ ULAZNICA ZA GRČKU: Uvođenje digitalnih sertifikata omogućilo bi bezbedno putovanje građanima koji su vakcinisani


GLAVNA preokupacija zemalja Evropske unije trenutno je na koji način će ljudi moći da putuju, naročito kada se radi o turistima i državama koje žive od ove grane privrede.

Related posts