Večernje novosti – Najnovije vesti iz ekonomije

Večernje novosti – Najnovije vesti iz ekonomije


„Večernje novosti“ su dnevne novine koje izlaze u Srbiji. Kompanija „Novosti“ izdaje 12 dnevnih i nedeljnih listova, a u njenom sastavu je i radio „Novosti“. Osnovane su 16. oktobra 1953. godine u jeku Tršćanske krize kao večernje novine, a ubrzo su prerasle u dnevnopolitički list.

Novosti.rs – Zvanična internet prezentacija najtiražnijeg dnevnog lista u Srbiji – Večernjih novosti. Saznajte najnovije vesti iz zemlje i sveta. Uz vas 0-24

VAŽNA ODLUKA VLADE O PENZIJAMA: Ova grupa radnika će primati punu penziju, više ne važe kazneni poeni


SVI radnici preduzeća u restrukturiranju, koji su napustili radno mesto uz socijalni program pre donošenja Zakona o PIO 2014. godine i kojima su penzije nepravedno bile umanjene, od ovog meseca primaće pun iznos čeka bez kaznenih poena.

CIGARETE JURE EVROPSKI PROSEK: Pred poslanicima uskoro novi akcizni kalendar od 2021. do 2025. godine


PUŠAČI i dalje mogu da računaju da će ih porok koštati sve više.

TRAŽI SE SEF VIŠE: Većina sigurnosnih kutija za čuvanje dragocenosti u prestonici zauzeta


SEFOVI pri bankama u Beogradu, namenjeni za čuvanje dragocenosti ili važnih dokumenata, razgrabljeni su i gotovo da više nema slobodnih.

S POREZNICIMA UVEK U VEZI: Privreda bi od početka 2022. godine trebalo da pređe na onlajn fiskalne kase


DUGO se najavljivala i odlagala, ali bi od početka 2022. godine, ipak, mogla da zaživi onlajn fiskalizacija.

VLADA OGRANIČILA UVOZNIKE: Kakva su nova pravila za kupovinu vina poreklom iz Evropske unije


UVOZNICI i distributeri vina mogu da odahnu. Vlada Srbije donela je odluku kojom se bliže uređuju uslovi za raspodelu kvota za uvoz 2,5 miliona litara vina poreklom iz EU po preferencijalnoj stopi i odredila maksimalnu količinu koju može da kupi jedan privrednik sa tog tržišta.

"PLjUŠTE" TUŽBE PROTIV BANAKA: Gube sporove zbog nezakonite obrade troškova kredita, ali ne odustaju


SVE veći broj tužbi građana protiv banaka, najčešće zbog nezakonitog obračuna troškova kredita, bukvalno preti da blokira rad sudova, a ostala ročišta se zbog toga zakazuju za 2022. godinu, potvrdila je za "Novosti" novosadski sudija Ivana Josifović, predsednik Upravnog odbora Udruženja sudija i tužilaca.

Related posts