Večernje novosti – IT vesti

Večernje novosti – IT vesti


„Večernje novosti“ su dnevne novine koje izlaze u Srbiji. Kompanija „Novosti“ izdaje 12 dnevnih i nedeljnih listova, a u njenom sastavu je i radio „Novosti“. Osnovane su 16. oktobra 1953. godine u jeku Tršćanske krize kao večernje novine, a ubrzo su prerasle u dnevnopolitički list.

Novosti.rs – Zvanična internet prezentacija najtiražnijeg dnevnog lista u Srbiji – Večernjih novosti. Saznajte najnovije vesti iz zemlje i sveta. Uz vas 0-24

KAKO DA DOBIJETE 60 EVRA: Uplata kreće u maju, a evo šta treba da uradite


DRŽAVA je u okviru novog paketa mera koji je vredan 2, 5 milijardi evra obezbedila pomoć za građane i privredu.

NOVI ARANŽMAN SA MMF: Najvažnija reforma plata u javnim preduzećima


PRIMENA novog aranžmana koji će Srbija potpisati sa Međunarodnim monetarnim fondom bi mogla da počne već polovinom ove godine.

UKIDAJU IM PRAVO NA ŠTRAJK? Nezadovoljstvo zaposlenih u fabrici Fijat Plastik u Kragujevcu


U PREDUZEĆU Fijat Plastik u Kragujevcu od 12.januara ove godine na snazi je jednosatna obustava rada.

NOVA EU OZNAKA NA GUMAMA OD MAJA: Evo kako će vozači moći da uštede


NOVA EU oznaka na pneumaticima biće uvedena od maja i imaće detaljnije informacije o njihovim karakteristikama.

PRAVO BOGATSTVO LEŽI POD ZEMLjOM: Rudne rezerve u Srbiji vredne 200 milijardi dolara


RESORNO ministarstvo pokrenulo je proceduru za izmenu Zakona o rudarstvu i geološkim istraživanjima, kako bi se privuklo više investitora, povećala rudna renta, obezbedila veća zaštita zdravlja ljudi i životne sredine, ali i povećalo učešće tog sektora u BDP-u zemlje sa 1,9 na 3,5 odsto, u narednih nekoliko godina.

SVE BOLjA EKONOMSKA SARADNjA: U Srbiji posluje 1.400 slovenačkih preduzeća


Ekonomska saradnja Srbije i Slovenije stalno napreduje što potvrđuju podaci da je spoljnotrgovinska razmena u prvih 11 meseci prošle godine premašila milijardu evra, rečeno je u današnjem razgovoru ministarke privrede Anđelke Atanasković i ambasadora Slovenije u Beogradu Damjana Berganta.

MINISTARSTVO TURIZMA: Dogovor, ne i potpis


MEMORANDUM koji će definisati uslove ulaska putnika iz Srbije u Grčku, odnosno iz Grčke u Srbiju tokom predstojeće letnje sezone, nije potpisan, već je predviđeno da bude usaglašen i potpisan kada se ispune svi uslovi o kojima je bilo reči na jučerašnjem sastanku sa grčkim ministrom za turizam Harisom Teokarisom.

POSLOVNO UDRUŽENjE HOTELIJERA I RESTORATERA: Hoteli puni samo na planinama


KADA je Poslovno udruženje hotelijera i restoratera 14. januara radilo anketu među hotelijerima četvrtina kapaciteta je bila zauzeta.

Related posts