Večernje novosti – IT vesti

Večernje novosti – IT vesti


„Večernje novosti“ su dnevne novine koje izlaze u Srbiji. Kompanija „Novosti“ izdaje 12 dnevnih i nedeljnih listova, a u njenom sastavu je i radio „Novosti“. Osnovane su 16. oktobra 1953. godine u jeku Tršćanske krize kao večernje novine, a ubrzo su prerasle u dnevnopolitički list.

Novosti.rs – Zvanična internet prezentacija najtiražnijeg dnevnog lista u Srbiji – Večernjih novosti. Saznajte najnovije vesti iz zemlje i sveta. Uz vas 0-24

PRIVREDNICI ZAPADNOG BALKANA TRAŽE: Zelene linije za kretanje u regionu privrednika i radnika


PRIVREDNE komore šest zapadnobalkanskih ekonomija pozvale su danas vlade Zapadnog Balkana da uspostave zelene linije za neometano kretanje privrednika i radnika koji zbog poslova moraju da putuju i borave u drugim zemljama regiona.

GUMARI BIJEDNOG OPERATERA: Proizvođači pneumatika u Srbiji traže novi način rešavanja problema otpada


GUMARSKA industrija u Srbiji u potrazi je za efikasnijim modelom obračuna, naplate i pre svega korišćenja sredstava prikupljenih od naknade za proizvode koji posle upotrebe postaju posebni tokovi otpada.

JORGOVANKA TABAKOVIĆ: Brza reakcija Srbije, činićemo sve da što pre nadoknadimo ovu kriznu godinu


STRATEGIJE za privredni oporavak i brži rast bila je tema današnje virtuelne konferencije na kojoj su učestvovali guverner NBS Jorgaovanka Tabaković sa guvernerima i ministrima finansija srednje, istočne i jugoistočne Evrope.

VRATILI SE NA STAZU GUBITAŠA: Javna preduzeća posle četiri uzastopne godine poslovanja sa profitom ponovo u "minusu"


ČETIRI godine su se hvalili epitetom dobitnika, makar dobar deo njih. Javna preduzeća u Srbiji, međutim, lane su se vratila na stare staze i - gubitak.

PRIMIRJE KATASTRA I NOTARA: Dogovorila se ministarstva građevinarstva i pravde oko lista nepokretnosti


VLADA je presekla Gordijev čvor koji su proteklih meseci ispleli notari i geodete.

AUTORSKI TEKST GUVERNERKE TABAKOVIĆ Ekonomski oporavak već početkom 2021.


NARODNA banka Srbije očekuje da će tokom trećeg kvartala biti nadoknađen veliki deo pada privredne aktivnosti iz drugog tromesečja i da će puni ekonomski oporavak uslediti do kraja ove ili najkasnije u prvom kvartalu sledeće godine.

KORONA NE MOŽE DA ZAUSTAVI JABUKE: Predstavnici Vojvodine i Nižnjeg Novgoroda o uticaju virusa na izvoz


U PRIVREDNOJ komori Vojvodine u Novom Sadu juče je priređena onlajn konferencija "Održivi međuregionalni razvoj" na kojoj su članovi Privredne komore Vojvodine i Privredne komore Nižnjeg Novgoroda razmotrili protekli period i uticaj Kovida-19 na buduća privredna kretanja.


Related posts