Srpski telegraf – Dnevne novine

Srpski telegraf – Dnevne novine


– Portal Srpskog telegrafa

Republika je portal nezavisne dnevne novine Srpski telegraf. Najnovije informacije na Fejsbuku – tačno, brzo, bez kompromisa – to je naš moto!

Namazala je jod na nokte: Rezultat koji je dobila ostaviće vas bez teksta


Danas verovatno ne postoji nijedan čovek koji bar jednom u životu nije koristio povidon jod. To je odlično sredstvo protiv mikroba, koje se koristi za dezinfekciju kože, jer deluje protiv širokog spektra patogenih uzročnika: bakterija, virusa i gljivica.

Njima je sada najteže! Ovo su najveći hipohondri Zodijaka


Ovi znaci umišljaju dijagnoze, a sada u vreme pandemije njima je sigurno najteže...

HOROSKOP ZA ČETVRTAK 2. 4 - Ovnovi konačno na "zelenoj grani", Blizanci u vezi nešto prećutkuju


Dobro, vreme je da malo pogledamo i u nebo... Planeta levo, planeta desno, konstalacija ovde, konstelacija onde - toliko je toga što nam zvezde govore, međutim - da li znamo to i da protumačimo? Doduše, ako i ne znamo, nije strašno - tu su astrolozi da nam pomognu i otkriju kako da delamo, da li da se danas malo više pazimo, ili da kroz život radosnim korakom gazimo!

Žene otkrile šta čine da bi došle do VRHUNCA!


Raskrinkana je tajna ženskog orgazma. Žene koje redovno dolaze do vrhunca otkrile su nam šta sve rade radi seksualnog užitka. Heteroseksualne žene toekom seksa doživljavaju manje orgazama od svih drugih demografskih grupa, piše The Independent.

(UŽIVO) KORONAVIRUS u svetu: Zaraženo 932.634, umrlo 46.859 osoba, Italija epicentar smrti, u SAD više od 200 hiljada inficiranih!


Od koronavirusa u svetu je do ovog trenutka (00.50 časova, 2. april) obolelo 932.634 osoba, smrtnih slučajeva je 46.859, dok je izlečenih 195.731.

Zdravlje, bogatstvo i prosperitet - ovo cveće u dom unosi pozitivnu energiju


Poznato je da neki ljudi zrače pozitivnom energijom, a to je slučaj i sa biljkama. Srpski telegraf otkriva koje biljke bi trebalo da držite u domu da biste doneli prosperitet u život.

Ovo nikako ne smete da radite kada sami perete automobil


Sigurno ste čistili i prali svoj automobil desetine puta, ali verovatno ne znate baš za sve "fore". A možda i do sada nikada niste imali dovoljno vremena da ih primenite…

DA LI ĆE MERE BITI POOŠTRENE? Dva krizna štaba danas procenjuju situaciju sa koronom u Srbiji


Epidemiolog Darija Kisić Tepavčević je na jučerašnjoj konferenciji za medije najavila da će danas dva krizna štaba proceniti potrebu uvođenja novih mera prevencija širenja virusa.


Related posts