Srpski telegraf – Dnevne novine

Srpski telegraf – Dnevne novine


– Portal Srpskog telegrafa

Republika je portal nezavisne dnevne novine Srpski telegraf. Najnovije informacije na Fejsbuku – tačno, brzo, bez kompromisa – to je naš moto!

NIJE NJIMA LAKO: SE*SUALNE performanse muškaraca ZAVISE od ovoga! Spisak je podugačak!


Kako sami priznaju, najčešća muška seksualna disfunkcionalnost je preuranjena ejakulacija, koja se pojavljuje kod 20 do 30 posto muškaraca svih godina

HOROSKOP ZA ČETVRTAK 28. JANUAR: Pred Jarčevima je ljubavna kriza, Rakovi mogu da očekuju skandal na poslu!


Dobro, vreme je da malo pogledamo i u nebo... Planeta levo, planeta desno, konstelacija ovde, konstelacija onde. Toliko je toga što nam zvezde govore, međutim, da li znamo to i da protumačimo? Do duše, ako i ne znamo, nije strašno tu su astrolozi da nam pomognu i otkriju kako da delamo, da li da se danas malo više pazimo, ili da kroz život radosnim korakom gazimo!

SOK, KAFA, HLEB I MASLAC... OVO su NAJGORE namirnice koje možete pojesti za doručak!


Instant ovsena kaša je najgori doručak koji možete sebi da priredite.

EU U PROBLEMU SA BEOGRADOM I PRIŠTINOM: Evo šta koči pregovore oko Kosova i Metohije


Izaslanik Evropske unije (EU) Miroslav Lajčak izjavio je danas da je dijalog Beograda i Prištine zastao zbog izbora na tzv. Kosovu, ali je istakao da je EU zadovoljna što je vraćeno ključno važno jedinstvo sa SAD u politici prema Zapadnom Balkanu.

Dobro obratite pažnju: Kafu NIKAKO nemojte piti u ovim situacijama, može ozbiljno da vam naškodi


Mnoga istraživanja povezivala su kafu sa smanjenim rizikom od demencije, ubrzanim metabolizmom i smanjenim rizikom od obolevanja od raka.

Related posts