RTS – Radio televizija Srbije – Crna hronika

RTS – Radio televizija Srbije – Crna hronika


Crna hronika

Internet portal Javnog medijskog servisa aktiviran je, sa novim, srpskim, domenom: www.rts.rs, 28. juna 2008. godine, višestruko uvećavši broj poseta u odnosu na prethodni period.

Time se RTS svrstao među vodeće “onlajn” medije u Srbiji i u sam vrh internet izdanja regionalnih javnih servisa.

Nekadašnji direktor "Galenike" osuđen na šest godina zatvora

Specijalni sud u Beogradu osudio je na šest godina zatvora nekadašnjeg generalnog direktora "Galenike" Nenada Ognjenovića zbog zloupotrebe položaja u produženom trajanju, čime je ta farmaceutska kuća oštećena za više od pola milijarde dinara.

Krivična prijava protiv maloletnika zbog teške krađe

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, po nalogu Višeg javnog tužilaštva, podneće krivičnu prijavu protiv petnaestogodišnjaka iz Aleksinca zbog sumnje da je izvršio tešku krađu na naročito drzak i opasan način.

Produžen pritvor Svetomiru Bačeviću iz Belog Polja kod Peći

Posebno odeljenje Osnovnog suda u Prištini, sudija Aljbina Šabani Rama produžila je na još dva meseca pritvor Svetomiru Bačeviću, raseljenoj osobi iz Belog Polja kod Peći.

U novosadskom sudu pronađena imitacija eksplozivne naprave

Policija je u sudskoj zgradi u Novom Sadu, tokom kontradiverzionog pregleda po anonimnoj dojavi o bombi, pronašla koverat u kojem je bila imitacija eksplozivne naprave.

Petog februara novo pripremno ročište po trećoj optužnici za ubistvo Olivera Ivanovića

Novo pripremno ročište po trećoj optužnici protiv osumnjičenih za ubistvo Olivera Ivanovića, zakazano je za 5. februar, prenela je RTS-u advokat Jovana Filipović, branilac optužene Silvane Arsović.

Related posts