RTS – Radio televizija Srbije – Crna hronika

RTS – Radio televizija Srbije – Crna hronika


Internet portal Javnog medijskog servisa aktiviran je, sa novim, srpskim, domenom: www.rts.rs, 28. juna 2008. godine, višestruko uvećavši broj poseta u odnosu na prethodni period.

Time se RTS svrstao među vodeće “onlajn” medije u Srbiji i u sam vrh internet izdanja regionalnih javnih servisa.

Bubalo pravosnažno oslobođen optužbi oko privatizacije Luke Beograd

Apelacioni sud Beogradu pravosnažno je oslobodio od optužbi nekadašnjeg ministra privrede i privatizacije Predraga Bubala i ostale optužene za zloupotrebe prilikom prodaje paketa državnih akcija u Luci Beograd preduzeću "Vorldfin" iz Luksembruga 2005. godine.

Osuđen bivši direktor Uprave za agrarna plaćanja

Viši sud u Beogradu osudio je četiri bivša službenika Ministarstva poljoprivrede zbog primanja mita na ukupnu kaznu zatvora od šest godina i 11 meseci, dok su dvojica poljoprivredika osuđena na uslovne kazne zatvora zbog davanje mita.

Mišković zatražio od Apelacionog suda presudu na osnovu dokaza

Pred Apelacionim sudom u Beogradu počeo je glavni pretres u drugostepenom postupku protiv vlasnika "Delta holdinga" Miroslava Miškovića, njegovog sina Marka, vlasnika "Nibens" grupe i ostalih optuženih u tom slučaju.

Hapšenje zbog ubistva supruga

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu rasvetlili su teško ubistvo i uhapsili žensku osobu zbog sumnje da je izvršila ovo krivično delo.

Batrovci, u "audiju" više od šest kilograma heroina, dvoje uhapšeno

Policija je na Graničnom prelazu Batrovci, na izlazu iz Srbije, otkrila u "audiju" više od šest kilograma praškaste materije za koju se sumnja da je heroin i uhapsili vozača i putnicu iz Vranja, saopštio je MUP.