RTS – Radio televizija Srbije – Crna hronika

RTS – Radio televizija Srbije – Crna hronika


Internet portal Javnog medijskog servisa aktiviran je, sa novim, srpskim, domenom: www.rts.rs, 28. juna 2008. godine, višestruko uvećavši broj poseta u odnosu na prethodni period.

Time se RTS svrstao među vodeće “onlajn” medije u Srbiji i u sam vrh internet izdanja regionalnih javnih servisa.

Saslušana osumnjičena da je izbola muža, branila se ćutanjem

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu saslušana je L. G. J. (1976) zbog sumnje da je 17. maja oko 23.30 časova, u kući u Velikoj Moštanici, ubola nožem četrdesettrogodišnjeg nevenčanog supruga i nanela mu teške telesne povrede.

Nove dojave o bombama u Beogradu i Šapcu, ekipe na terenu

U Glavni poštanski centar u Zemunu stigla je dojava o bombi, saznaje Tanjug. Dojave o bombama stigle su i u dve banke u Šapcu, a ekipe na terenu su utvrdile da su lažne, javlja dopisnik RTS-a.

Carinici pronašli omanji butik garderobe i obuće u kombiju

Carinici su u saradnji sa policijom, na ulaznoj strani prelaza Horgoš, sprečili jednu putnicu da u kombiju prokrijumčari firmiranu garderobu i obuću, kojom bi se mogao opremiti omanji butik.

Potvrđeno da je iz Dunava izvučeno telo Mateja Periša

U sredu oko 9.20 u Dunavu, na Adi Huji, pronađeno telo hrvatskog državljanina Mateja Periša, čiji je nestanak prijavljen policiji u Beogradu 31. decembra prošle godine, utvrđeno DNK analizom, saopštio MUP.

Bogatić, tona duvana pronađena na tavanu štale

Policija u Bogatiću, prilikom pretresa domaćinstva osumnjičenog, na tavanu štale, iza sena, pronašla je 1.000 kilograma duvana u listu koji je, sumnja se, bio namenjen daljoj prodaji.

Related posts