Press online – Najnovije vesti dana

Najnovije vesti Nastavak

Press Online :: Vesti dana

Najnovije vesti - Politika, Hronika, Srbija, Društvo, Biznis, Beograd, Kolumne, Komentar dana, Press RS

Srbija Interpolu treba da uvede recipročne mere i da se prema njima ponaša na isti način kao i oni prema nama, tvrdi Miroslav Lazanski, vojni komentator i novinar, povodom sramne današnje odluke te međunarodne organizacije da odbaci zahtev Srbije SRBIJA IMA KECA U RUKAVU! Lazanski ZAGRMEO zbog SKANDALOZNE odluke Interpola!
Posted: November 19, 2018, 7:23 pm
Veselin Kalezić (48), koji važi za bezbednosno interesantno lice, ubijen je oko 17:30 sati u podgoričkom naselju Stari aerodrom, u blizini bivšeg stadiona UBIJAO SREDINOM DEVEDESETIH, TUKAO POLICAJCE, DEVOJCI BACIO BOMBU NA VRATA... Ko je "kavčanin" koji je likvidiran u Podgorici?
Posted: November 19, 2018, 7:21 pm
U utorak se definitivno raspravlja o zahtevu Prištine za članstvo, a nakon toga će uslediti glasanje, i to u dva kruga PROTIV SVIH NORMI I ZDRAVE PAMETI! Interpol odbacio zahtev Srbije, sledi rasprava o zahtevu Prištine za članstvo!
Posted: November 19, 2018, 6:10 pm
Pripadnik Kavačkog klana Veselin Kalezić (48) ubijen oko 18 sati u podgoričkom naselju Stari aerodrom LIKVIDACIJA U PODGORICI Ubijen ozloglašeni kriminalac, pripadnik kavačkog klana!
Posted: November 19, 2018, 6:09 pm
Donosimo vam video-snimak u kojem Lazar šalje poljupce i izjavljuje ljubav crnokosoj Anđeli sa kojom, prema njegovoj priči, ima površan kontakt. TVRDIO JE DA MU ONA NIJE NIŠTA, A OVAJ SNIMAK GOVORI SUPROTNO: Ovako Lazar Jeremić IZJAVLJUJE LJUBAV svojoj VERENICI Anđeli! (VIDEO)
Posted: November 19, 2018, 3:50 pm
Zapadne sile poslale su diplomatskim kanalima nepristojnu ponudu predsedniku Aleksandru Vučiću po kojoj bi on trebalo da pristane na nastavak dijaloga u Briselu čak i ako Priština ne povuče odluku o povećanju carina za robu iz centralne Srbije, a za uzvrat bi našoj zemlji u decembru bila otvorena tri poglavlja u pregovorima za pristup EU, ali je on to odbio, pišu Novosti SRAMNA PONUDA ZAPADA! Evo zašto je VUČIĆ ODBIO predlog licemernog aranžamana koji je poslala Evropa!
Posted: November 19, 2018, 1:11 pm
Dragutin Mihajlović (30) upao u kuću Svetlane Jovanović (39) i pretukao njenog dečka Ivicu Buroša (52), a onda su ga zajedno vezali za krevet. Mihajlović potom uzeo sekiru i izmasakrirao ga DRAGUTIN JE UPAO U KUĆU SVOJE BIVŠE DEVOJKE, njenog novog dečka vezao za krevet, A ONDA JE UZEO SEKIRU!
Posted: November 19, 2018, 1:11 pm
Ovaj praznik posvećen je prenosu moštiju Svetog velikomučenika Georgija iz Nikomidije u palestinsku Lidu, domovinu njegove majke, i to po njegovoj želji koju je pred smrt saopštio jednom slugi DANAS SLAVIMO ĐURĐIC: Svi koji prekrše JEDNO PRAVILO mnogo rizikuju u životu!
Posted: November 16, 2018, 9:45 am
Posle pisanja našeg portala o lopovluku jagodinskog „šerifa“ Dragana Markovića Palme, obratio mu se i novinar (vlasnik?) nedeljnika „Afera“ Gradiša Katić. Pravdajući se ovom novinaru, Palma je izrekao niz neistina. PALMA – LAŽOV NAD LAŽOVIMA!
Posted: November 12, 2018, 9:16 pm
Dr. Radoljupka Radosavljević, direktorka Agencije za akreditaciju zdravstvenih ustanova, uhapšena je u velikoj policijskoj akciji u svojoj kući u Boru. KO JE RADOLJUPKA RADOSAVLJEVIĆ: Zbog nje će nam vaditi organe!
Posted: November 8, 2018, 1:06 pm
Dragan Marković Palma rođen je 1960. godine u Končarevu. Završio je srednju školu učenika u privredi. Privatni je preduzetnik i vlasnik kompanije “Palma” koja se bavi transportom i trgovinom. Poseduje televiziju „Palma plus”, kik-boks klub “Palmini tigrovi”, a vodi i fond “Treće dete”. Proglašen je za najboljeg menadžera i preduzetnika Srbije u 1995.godini. Dosije Palma: Rabadžija, zločinac, političar i tajkun
Posted: November 8, 2018, 12:47 pm
Dragan Marković Palma, ne samo da je oteo novac zaposlenima Megatrend univerziteta, već sada i bezočno laže! PALMA I OTIMA PARE A I LAŽE
Posted: November 7, 2018, 10:27 pm
Salvador Dali, kada je naslikao svoje remek delo „Veliki masturbator“, na kome je razigrani petao, koji pokriva celo legendarno platno, samozadovoljan, pošto kontroliše svoj kokošarnik, a i druge, „puca bez opomene na sve koke“, šireći velika krila – nije ni znao koliko će njegov lik sa platna podsećati na, takođe legendarnog, Dragana Markovića-Palmu. Sličnost je, već na prvi pogled, vidljiva: široka ramena, raširene ruke, koje – zbog „latisimus dorsi“ mišića – ne mogu da se pribiju uz telo, pantalone Palma – Veliki masturbator
Posted: November 6, 2018, 2:56 pm
Dragan Marković Palma, godinama jagodinski neprikosnoveni „šerif“, pored ostalih nelegalnih radnji, koje vešto prikriva licemernim ulagivanjem građanima Jagodine, već godinama „reketira“ Megatrend univerzitet, a preko centra za studiranje ovog univerziteta u Jagodini. PALMA OTEO 10 MILIONA ZAPOSLENIMA MEGATRENDA!
Posted: November 6, 2018, 2:42 pm
Miholjsko leto polako napušta Srbiju, ali hladnije vreme ne treba očekivati pre 20. novembra. Krajem meseca predviđa se manji sneg na planinama, dok će prve pahulje u gradovima, prema prognozama, pasti sredinom decembra. "ZIMA ĆE BITI VEOMA DUGA" Detaljna prognoza: Kada stiže prvi sneg, a kada PRAVI KIJAMET
Posted: November 5, 2018, 1:58 pm
Nosilac liste "Samoopredeljenje" Sulejman Ugljanin je pobedu na izborima za nacionalne savete Bošnjaka proslavio u Novom Pazaru kao političku pobedu, sudeći po uzvicima njegovih pristalica "Sandžačka republika". Ugljaninove pristalice u Novom Pazaru slavile uz povike "Sandžačka republika" i vređanje Vučića
Posted: November 5, 2018, 1:13 pm
Svako ko živi na Kosovu i Metohiji, a usudi se da terorističku organizaciju OVK pomene u negativnom kontekstu, mogao bi da se suoči sa sudom i zatvorom! PRIŠTINA SPREMA SRAMOTAN ZAKON Ko pomene ZLOČINCE IZ OVK u negativnom kontekstu, mogao bi da završi u ZATVORU
Posted: November 5, 2018, 1:10 pm
Specijalni sud u Beogradu zakazao je za 10. decembar izricanje druge prvostepene presude Darku Šariću i ostalim optuženim za šverc 5.7 tona kokaina iz Južne Amerike u Zapadnu Evropu, pošto je danas okončano suđenje. DARKO ŠARIĆ IZNEO ODBRANU Nova presuda za šverc kokaina 10. decembra
Posted: November 5, 2018, 1:04 pm
Puštanje na slobodu, a odmah potom i ponovno hapšenje silovatelja Ninoslava Jovanovića (45), poznatijeg kao „Malčanski berberin“, otvorilo je bezbroj pitanja koja se tiču kaznene politike kada su u pitanju silovatelji. „Blic“ je istraživao kakav je profil silovatelja, ko su im žrtve, ali i kako se institucije i društvo bore protiv njih. ZLOČINCI KOJE JE NEMOGUĆE IZLEČITI Postoje četiri vrste silovatelja, a ovo su NJIHOVI PROFILI
Posted: November 5, 2018, 1:02 pm
Ukoliko obdukcija malene Milice (1) utvrdi da je preminula zbog povreda koje je zadobila prošle godine kada ju je otac Milomir Stanković (24) iz sve snage bacio na pod, Stankoviću preti kazna zatvora od 10 do 40 godina zatvora, saznaje "Blic". TRESNUO BEBU O POD, A ŠETAO SE SLOBODNO Pomirio se sa ženom, dobio drugo dete, ali će mu se sada ipak SUDITI ZA MILIČINU SMRT?
Posted: November 5, 2018, 12:58 pm

press

Tagovi: , ,

Kategorije: Najnovije vesti, Vesti dana