NOIZZ portal

NOIZZ portal


portal je koncept koji ima dobre vesti, zabavan video, kul recepte, kvizove, kulturu, klabing, ali pre svega, ima stav.

Redakciju NOIZZ a čini ekipa mladih i energičnih autora koji imaju tu sreću (i dar) da u bujici sumornih vesti i šamara koje nam priređuje svakodnevica zadrže entuzijazam, snagu i želju da veruju u bolje sutra, kao i da se za takvo sutra bore.

Čitamo se i dalje!

Tekstovi koje ste voleli od danas nastavljaju svoj život na drugim sajtovima i Fejsbuk i Instagram profilima portfolija Ringier Serbia.

Rebrendiranje stranice Noizz.rs u Blic fokus

Poštovani čitaoci, obaveštavamo vas da će se usred rebrendiranja stranica Noizz.rs od maja meseca zvati Blic Fokus.

Rebrendiranje Food.rs u Super Recepti Food

Dragi čitaoci, ovim putem vas obaveštavamo da će u maju mesecu Fesjbuk stranica Food.rs biti preimenovana u Super Recepti Food u skladu sa rebrendingom te stranice.

Kako influenseri uvek izgledaju tako kul na putovanjima? Svega nekoliko efektnih komada je dovoljno da uvek budete top odeveni

Okej, stvar je jasna - proleće je u ful koloru i Instagram ekipa se razmilela po svetu u potrazi za novim stylish avanturama - kao da prati neki (ne)pisani kalendar.

Najbolje fotke sa žurke mogu da napravim i u mraku

Šminka i štikle, haljina i odelo, sve je spremno za nezaboravno veče. Prijatelji su došli i svi smo željni savršene muzike i atmosfere koja mora ostati zabeležena. Potreban je samo telefon koji može uhvatiti noć u najboljem svetlu.

Slane princes krofne sa tri nadeva

Ukusne slane krofnice sa tri različita nadeva odlična su poslastica i kada sami želite da ugodite sebi i ukućanima i kada imate nekog u gostima. Kada im se doda ukusna Neoplnta Naška šunka, dobijate pun pogodak!

Mala životna pouka o zdravlju koju morate da čujete već danas

Čini se da nikad više nismo pričali o zdravlju.

Evo kako da staroj odeći date novi modni život (i dobijete 20% na kupovinu)

Dobar par farmerki je ponos svake garderobe - ali kad ipak dođe trenutak da taj najomiljeni jeans moramo da otpišemo, treba da uradimo nešto na šta ćemo biti još ponosniji.

U zmajevom gnezdu Nike Air Max: kako je srpska sneaker zajednica objasnila suštinu hajpa

Neobično hladna subota za ovo doba godine. Poznati ćošak centra grada, ali u potpuno novom ruhu.

Deset razloga zašto će Exit biti mesto gde će svi želeti da budu ovog jula

Višestruko nagrađivani Exit festival biće održan ove godine od 7. do 10. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi. Kao jedan od prvih velikih muzički događaja koji je prošlog leta označio povratak festivalske i muzičke industriju posle pandemije Exit se vraća sa programom koji nazivau "najjačim do sada".

EXIT prvim festivalom započeo seriju od najmanje osamvelikih događaja u 2022. godini!

Specijalno prolećno izdanje No Sleep festivala, održano u Beogradu proteklog vikenda uz više od 15.000 posetilaca, otvorilo je novo EXIT poglavlje.

Velika vaskršnja manifestacija u Beogradu ispred Hrama Svetog Save koja će oduševiti Beograđane

Manifestacija Vaskrs kod Hrama održaće se u periodu od 16. aprila 01. maja na platou ispred Hrama Svetog Save u Beogradu, u organizaciji Mreže za razvoj sportskih edukativnih i zabavnih manifestacija – Sezam.

Related posts