NOIZZ portal

NOIZZ portal


portal je koncept koji ima dobre vesti, zabavan video, kul recepte, kvizove, kulturu, klabing, ali pre svega, ima stav.

Redakciju NOIZZ a čini ekipa mladih i energičnih autora koji imaju tu sreću (i dar) da u bujici sumornih vesti i šamara koje nam priređuje svakodnevica zadrže entuzijazam, snagu i želju da veruju u bolje sutra, kao i da se za takvo sutra bore.

Fotografija studentkinje iz Srbije uvršćena u 20 najboljih radova

Fotografija studentkinje master studija FMK, Jasne Vukos Mijušković našla se među 20 najboljih radova koji oslikavaju trenutna vremena prema izboru urednika Life Framera.

Devojčica s najlepšim očima na svetu 30 godina nije bila srećna nijedan dan

Lik devojčice iz Avganistana s naslovnice "National Geographic" iz 1985. je i dalje prepoznatljiv ljudima širom sveta. Fotografiju je napravio Stiv Mek Kari.

"Zelena bomba" Napitak koji čini čuda na prazan stomak

Dokazano je da redovna konzumacija prirodnik sokova od sveže ceđenog voća i povrća utiče povoljno na zdravlje, pogotovo ako među sastojcima ima zelenog lisnatog povrća.

Kad vam ova tri znaka nađu partnera, to je za čitav život

Da li imate tog jednog prijatelja koji konstantno pokušava da vas upozna sa nekim ko je “kao stvoren za vas”? Uzalud verovatno pokušavate da mu objasnite da vas to ne zanima, i da sami možete da organizujete svoj sastanak.

Najgenijalnija pitanja koja su ljudi postavili portparolki Direktorijata za radijacionu i nuklearnu energiju

Poređenja sa Homerom koji drema na svom poslu u nukleranoj elektrani bila su neminovna kada je do javnosti stigla vest da Snežana Dakić radi kao portparol Direktorijata za radijacionu i nuklearnu energiju.

Kako pročitati ljude: Psihološki trikovi koji pomažu

Čak i ako smo svi jedinstveni na svoj način, delimo sličnu ljudsku prirodu. To nam omogućava stvaranje veza s drugim ljudima i otkrivanje mogućnosti za shvatanje njihovog način razmišljanja. Ako iskoristimo alate koje već imamo u sebi, moguće je da utičemo na tuđe odluke i mišljenja o nama i situacijama.

NOIZZ patika: Yeezy 500 High "Tyrian" su još jedan dokaz da Kanye ima neviđen sneaker instinkt

Toliko patika, a tako malo vremena i novca! Zato NOIZZ pravi svoj Sneak(er) peek koji će svake nedelje u sred srede demistifikovati svaki drop i istražiti svaki hype kako bi vaša sneaker kolekcija (ali i svakodnevna sneaker rotacija) ostala jaka. Ove nedelje u fokusu nam je novi Kanyeov hit u najavi Yeezy 500 High "Tyrian".

Da li je CIA napisala pesmu Wind Of Change?

Kako prenosi Deutsche Welle, jedna epizoda podkasta njujorškog pisca Raddena Keefa istražuje mogućnost da je američka Centralna obaveštajna agencija komponovala evergreen baladu Wind of Change - a ne nemački rok bend Scorpions, koji je izvode.

"Ne mogu da dišem!" - poslednje reči čoveka zbog čije je smrti cela Amerika na nogama

Ulice Mineapolisa pretvorile su se u ratnu zonu između policije i demonstranata koji traže pravdu za George Floyd, Afroamerikanca koji je preminuo nakon što mu je tokom hapšenja policajac držao koleno na vratu punih osam minuta.

Osećate se kao da nemate energije? Evo kako da izgurate kišnu sezonu

Iako smo svi očekivali da će bar vremenska prognoza u maju biti stabilna, grdno smo se prevarili. Kako se najavljuje, kišna sezona će se po svemu sudeći nastaviti i u junu, a kako vremenske prilike mogu da utiču na raspoloženje i naše aktivnosti predstavljamo vam savete za podizanje energije. I ne, dremka nije jedna od njih, keke.

To je mogla samo Nirvana: U album uložili 608 dolara, a zaradili milione

U debi-album Nirvane uloženo je 608 dolara, a prodat je u skoro dva miliona primeraka. Najbizarnije od svega je što izdavačka kuća nije imala ni tih 608 dolara.

Tajne o raskošu i razvratu sa ruskog carskog dvora u hit seriji "Velika"

Kada se serija ne zasniva na činjenicama nego uglavnom na istorijskim ličnostima, onda može biti zabavna. Tada i carice vole seks, grešnice su, ali se uzdižu iznad situacije. Tako postaju - Velike, pa možemo samo da im se divimo.


Related posts