NOIZZ portal

NOIZZ portalportal je koncept koji ima dobre vesti, zabavan video, kul recepte, kvizove, kulturu, klabing, ali pre svega, ima stav.

Redakciju NOIZZ a čini ekipa mladih i energičnih autora koji imaju tu sreću (i dar) da u bujici sumornih vesti i šamara koje nam priređuje svakodnevica zadrže entuzijazam, snagu i želju da veruju u bolje sutra, kao i da se za takvo sutra bore.

Nedeljni horoskop: Raku se nudi ljubav preko veze, Ribama novi posao

Pogledajte kakve izazove vam zvezde spremaju za period od 27. maja do 2. juna 2019.

Poternica za Novakom Đokovićem trese Tviter

Organizatori Rolan Garosa prihvatili su šalu Novaka Đokovića i raspisali "poternicu" za njim.

Zlatna palma "Parazitu", Tarantinu ništa

Film "Parazit" južnokorejskog reditelja Bong Džon-hoa, osvojio je sinoć Zlatnu palmu, a najveće razočaranje na uručenju nagrada bio je plasman novog filma Kventina Tarantina, s Bredom Pitom i Leonardom di Kapriom.

Suočavanje s prvim redovima na koncertu Spice Girls

Da, Spice Girls su se vratile, doduše bez Viktorije Bekam - spektakularnim koncertom u Dablinu, omiljene devojke devedesetih su započele svoju povratničku turneju.

Hernan Kataneo: Pokušavam da se držim van trendova

Hernan Kataneo (Hernan Cattaneo), argentinski progressive izvođač i dobitnik nagrade za istaknutu ličnost u kulturi Buenos Ajresa, nastupiće u petak 7. juna u Barutani. Na bini će mu se u tradicionalnom back2back setu pridružiti dugogodišnji kolega – progressive house veteran Nik Voren (Nick Warren), kao i mladi italijanski di-džej Graciano Rafa (Graziano Raffa).

"Vučić Aco beži od stražara", novi hit Zorana Kesića

Zoran Kesić je 171. epizodu emisije "24 minuta" započeo prilogom "Grdeličke priče ili kako je izgrađen najbolji put u poznatom delu univerzuma", u koji je stala jedna legenda, nekoliko bajki, lekcija za neposlušne đake na ekskurziji i jedna - pesmica.

I Prada se odriče životinjskog krzna

Italijanska modna kuća poslednja je u nizu luksuznih brendova koji se odriču upotrebe životinjskog krznenog materijala. Ova odluka primenjivaće se počev od ženske kolekcije za proleće/leto 2020., a koja će biti predstavljena u septembru.

Dnevni horoskop: Škorpija ima izlive nežnosti, Vodolija u novoj emotivnoj dilemi

Jedna sasvim tiha i mirna nedelja je pred nama, Mesec ulazi u znak Riba te šalje mir, odmor i ravnotežu. Izražena je potreba za spavanjem, tišinom, mirom, samoćom. Ukoliko ste u mogućnosti meditirajte u prirodi, pored vode. Odlutajte u svojim mislima i prepustite se sanjarenju. Odmorite svoje napete nerve u lepom okruženju i tišini prirode.

Koliko dnevno treba da hodaš ako hoćeš da smršaš

Svi koji su vam rekli da šetnja ne topi kilograme nisu u pravu. Jedina fora je u tome što za rezultate morate da napravite određen broj koraka u toku dana i to brzim tempom, a dosta zavisi i od toga šta jedete.

Hale Beri više nije žena mačka nego lavica

Znate one ljude koji kažu da žena u nekim tamo godinama ne treba da nosi mini suknju, farmerke, trebalo da nosi isključivo paž frizuru i diskretno se šminka da ne bi delovala kao svoja ćerka u pokušaju? Pozdravila ih Hale Beri sa sve svoje 52 godine.

Pitali smo 30-godišnjake kako ih nije sramota što žive s matorcima

Po nedavnom istraživanju, skoro 70 odsto (69,5) mladih u Srbiji živi s roditeljima.

Veći mrak od "Rana": Priča o Pinkiju, dečaku koji je mogao da postane veliki glumac

Švaba i Pinki bili su glavni junaci kultnog filma "Rane" Srđana Dragojevića. Milana Marića i dalje prepoznaju po ulozi Švabe, a Dušanu Pekiću je uloga Pinkija bila nažalost prva i poslednja.

Related posts