NOIZZ portal

NOIZZ portal


je koncept koji ima dobre vesti, zabavan video, kul recepte, kvizove, kulturu, klabing, ali pre svega, ima stav.

Redakciju NOIZZ a čini ekipa mladih i energičnih autora koji imaju tu sreću (i dar) da u bujici sumornih vesti i šamara koje nam priređuje svakodnevica zadrže entuzijazam, snagu i želju da veruju u bolje sutra, kao i da se za takvo sutra bore.

Virgil Abloh i lideri hype kulture na jednom mestu - i NOIZZ je bio pozvan!

Pitanje kakva je budućnost mode posle pandemije je ono od milion dolara - ali sa sigurnošću možemo reći da sadašnji trenutak u modi pripada onima koji umeju da prepoznaju moć autentičnosti nasuprot nezaustavljivoj pokretnoj traci trendova.

Gledala sam porniće sa partnerom i nisam ni sanjala da će nam se posle toga ovo desiti

Moj partner i ja odlučili smo da se posvetimo ljubavnom životu iz drugog ugla. Gledali smo nekoliko sati zajedno porno filmove i to ne da bismo nešto novo naučili, nego eto - razbibriga. A ispostavilo se da nam je to bila najbolja odluka!

Dragan Cigan - čovek kome se klanja Italija i čije ime morate da znate

Heroji nisu osobe sa supermoćima, nemaju plašt i ne čekaju znak na nebu da bi stupili u akciju. Obično su tu u pravom trenutku i reaguju po cenu sopstvenog života, davajući nam najbolji opis reči "čovek". Takav primer svojim herojskim činom, dao nam je Dragan Cigan, sin, muž i otac, koji je da bi spasio dva mlada života od 7 i 9 godina, izgubio svoj. Ovo je priča o njemu.

Turisti koji su zagadili Nacionalni park smećem, uskoro će isti dobiti nazad i to na kućnu adresu

Istina je da se nismo pokazali kao turisti ove godine budući da su društvene mreže preplavljene fotografijama smeća koje smo ostavili sa sobom boraveći u prirodi.

Kolačići sa rikota sirom

Kolačići sa rikotom zvuče primamljivo, ali njihov ukus nadmašiće sva vaša očekivanja.

Nova devojka Bred Pita skače po živcima Anđeline Džoli i prilično uživa u tome

Četvorogodišnja telenovela, zvana Anđelina Džoli i Bred Pit, nedavno je dobila epilog u vidu Bredove nove devojke, Nikol Poturalski, koja je u svega nekoliko dana postala glavna tema svetskih medija.

Rolnice sa cimetom su jesenja poslastica koju ćete obožavati

Ovaj recept toliko je jednostavan da neće predstavljati nikakav problem čak ni zalutalima u kuhinji. Miris cimeta koji se širi kućom definitivno je sve što nam treba ove jeseni!

Sočna kari piletina će postati vaše novo omiljeno jelo - sprema se za čas i peukusna je

Ako želite da unesete malo orjentalne atmosfere u svoj dom, danas imamo sjajan predlog za vas: ukusna kari piletina. Sigurni smo da će ovaj recept obradovati sve ljubitelje piletine, a evo prilike da je probate i na malo drugačiji način.

Kakve partnere traže horoskopski znakovi: za Škorpiju je samo najbolje dovoljno dobro, Devica želi "devojku iz komšiluka"

Da li vam je pri izboru partnera važno da su vam horoskopski znaci kompatibilni? Nama jeste. Evo, zato, malog vodiča koji pokazuje šta koji horoskopski znak traži u partneru...

Novi TikTok izazov izbezumio lekare - mladi sebi nepovratno uništavaju zdravlje

TikTokom se raširio bizarni izazov koji nema nikakvog smisla, a viralan je toliko da je uznemirio i lekare.

NOIZ Drop: patike za koje će se čekati u redu i ostali shopping ulov

Ovog petka za NOIZZ Drop, (ne)zvanični i potpuno pristrasni izbor onoga što je tek stiglo u prodavnice, izdvajamo tri najbolje kupovine koje vas čekaju na omiljenih shopping adresama. Da krenemo od početka...

Majka saznala da joj je dete trans i reakcijom podigla internet na noge

Jill Wallace, mama dečaka Jaydena je vernica i njena uverenja se ne poklapaju sa LGBTQ+ vrednostima i načinom života, ali je sin rešio da joj prizna da je transrodna osoba i očekivao da će tako da je razljuti.


Related posts