Kurir – Tračevi

Najnovije vesti Nastavak

Kurir

Najnovije današnje vesti iz zemlje, sveta, sporta, starsa i zabave pratite na Kuriru.


Modni kreator Saša Vidić, jedan je od retkih koji javno iznosi svoje miljenje, ne mareći da li će nekog uvrediti ili ne. Ovog puta je prokomentarisao žene naše estrade, i poslao im važan savet.

Posted: December 17, 2017, 10:58 pm

Kristina Kija Kockar, kako stvari stoje, više ne može da podnese Slobu i Lunu. Dok su Radanović i Đoganijeva bili u njenoj neposrednoj blizini, Kristini buvkalno nije ni konstatovala.

Posted: December 17, 2017, 10:30 pm

Šou program humanitarnog karaktera "Tvoje lice zvuči poznato" stigao je do finala! Večeras će isključivo glasovi publike odlučiti ko će biti pobednik i osvojiti nagradu od 25.000 koja ide u humanitarne svrhe, a svi operateri su se odrekli svog prihoda od glasova publike, koji će, uz pomoć humanitarne organizacije "Dečje srce", novac će stići tamo gde treba.

Posted: December 17, 2017, 9:25 pm

Škorićka svom biznismenu iz Berlina slala fotografije u beloj haljini, pa joj je poručio da ne može da dočeka dan kad će postati njegova žena

Posted: December 17, 2017, 9:20 pm

Pevačice se srele na snimanju jedne emisije pa je gazdarica „Granda“ Aleksandri prva pritekla u pomoć kad je imala problem sa stajlingom

Posted: December 17, 2017, 9:20 pm

Svetlana Ceca Ražntović pojavila se u Sava Centru na jednom događaju i očitala bukvicu jednom fotografu!

Posted: December 17, 2017, 9:11 pm

Od kako je ušao u rijaliti "Zadruga", Slobi Radanoviću se njegov Tviter nalog obio o glavu! Na društvenim mrežama je glumio glavnog moralizatora, vernog i poštenog muškarca, a pred kamerama se pokazao potpuno drugačije.

Posted: December 17, 2017, 8:07 pm

Olivera Kovačević kaže da život u Srbiji podrazumeva da se i ona kao većina stanovništva bori sa finansijskim problemima. Iako bi mnogi pomislili da je život urednika i TV lica lagodan, urednica zabavnog programa na Javnom servisu Srbije razbija te predrasude.

Posted: December 17, 2017, 7:35 pm

Učesnica rijalitija Zadruga, Andrijana Radonjić, pre samo nekoliko dana dobila je brata. Njena majka, Nela Nikolić, prvi put se oglasila u javnosti, i to iz porodilišta. Otkrila je detalje o Andrijaninom životu, kao i to kako je prihvatila očuha kom je ona sada rodila prvo dete.

Posted: December 17, 2017, 6:50 pm

Braća Saša i Dejan Matić danas su jedni od najboljih pevača naše estrade, a o njihovom životu ne zna se previše. Njihova tetka i sestra otkrili su detalje o detinjstvu u Bosni.

Posted: December 17, 2017, 5:54 pm

Nakon susreta Lune i njene majke Anabele pojavile su se razne spekulacije. Društvenim mrežama kruže komentari da je Anabela prekršila jedno od najstrožijih pravila.

Posted: December 17, 2017, 4:53 pm

Folk pevačica Mina Kostić nedavno se pohvalila da je prebrodila jedan od svojih najvećih strahova zbog svoje osmogodišnje ćerke Anastasije, a sada je javnosti priznala detalje koji su sve šokirali.

Posted: December 17, 2017, 4:36 pm

Glumica koja trenutno učestvuje u humanitarnom šouu "Tvoje lice zvuči poznato" završila je na infuziji.

Posted: December 17, 2017, 2:19 pm

kurir

Tagovi: ,

Kategorije: Najnovije vesti, Tračevi