Dnevnik – Najnovije vesti dana

Dnevnik – Najnovije vesti dana


je najstarija novinsko-izdavačka i štamparska kuća u Vojvodini. Okosnicu ovog preduzeća čini informativno-politički dnevni list „“.

List je pokrenut ilegalno od strane vojvođanskih antifašista, za vreme mađarske okupacije 15. novembra 1942. godine, a prvobitno ime mu je bilo „Slobodna Vojvodina“.

Седма ботошка Ракијада: Бира се и најбољи казанџија

БОТОШ: Седма по реду „Ботошка ракијада“, под називом „Парастос мученици“, одржаће се у суботу у овом насељу на подручју Зрењанина.

ПСД Железничар: Недељно пешачење

НОВИ САД: Планинарско-смучарско друштво „Железничар” организује у недељу, 1. марта, пешачење од Парагова.

Велики губици БЕЛЕКС индекса на недељном нивоу

БЕОГРАД: На Београдској берзи је настављен пад цена акција и последњег радног дана у недељи, а укупан промет је, захваљујући трговању државним обвезницама, скочио на 1,24 милијарде динара (10,5 милиона евра).

УНС: Признања студентима за врхунске резултате на такмичењима у свету

НОВИ САД: На свечаности у згради Ректората у Унверзитета у Новом Саду су уручена признања студентима који су постигли врхунске резултате на европским и светским такмичењима у школској 2018/2019.

Гутереш: Шансе за сузбијање ширења вируса све мање

ЊУЈОРК: Генерални секретар УН Антонио Гутереш изјавио је данас да је сузбијање ширења корона вируса у свету могуће, али су шансе за то све мање.

Донација митровачкој болници: Кревети и дизалица за непокретне

СРЕМСКА МИТРОВИЦА: Одељењу за хемодијализу Опште болнице у Сремској Митровици уручена је донација хуманитарне организације ЛДС Charities Serbia и Каритаса Сремска Митровица.

На Хоргошу заплењено више од три киле хероина

СУБОТИЦА: Припадници Министарства унутрашњих послова Србије запленили су на граничном прелазу Хоргош, ка Мађарској, више од три килограма материје за коју се сумња да је хероин.

Арена синеплекс: „Џуманџи” обара рекорд

НОВИ САД: Обарање рекорда филма „Џуманџи: Следећи ниво” биће одржано у суботу и недељу у „Арени синеплекс”, Булевар Михајла Пупина 3.

На Фрушкој гори откривен шумски шафран

НОВИ САД: На Фрушкој гори, у западном делу планине, ове године су откривени шафрани, саопштио је Национални парк Фрушка гора.

Дачић: Куртијева одлука о таксама превара

БЕОГРАД: Министар спољних послова Србије Ивица Дачић оценио је вечерас да је одлука косовског премијера о делимичном укидању такси на српску робу покушај преваре Албанаца који стално покушавају да нађу изговоре да их не укину таксе.

Related posts