Dnevnik – Najnovije vesti dana

Dnevnik – Najnovije vesti dana


Dnevnik je najstarija novinsko-izdavačka i štamparska kuća u Vojvodini. Okosnicu ovog preduzeća čini informativno-politički dnevni list „Dnevnik“.

List je pokrenut ilegalno od strane vojvođanskih antifašista, za vreme mađarske okupacije 15. novembra 1942. godine, a prvobitno ime mu je bilo „Slobodna Vojvodina“.

Туристичке агенције вратиће новац за неискоришћене ваучере

БЕОГРАД: Министарка трговине, туризма и телекомуникација Татјана Матић поручила је данас да ће туристичке агенције морати да врате новац грађанима који до предвиђеног рока - 31. децембра ове године не буду искористили заменске ваучере за путовања која су уплатили пре пандемије.

Делегација СПС-а стигла у СНС, почели разговори

БЕОГРАД: Делегација СНС, на челу са председником Александром Вучићем започела је око 17 часова разговор са делегацијом СПС, коју предводи лидер социјалиста Ивица Дачић, а о сарадњи две странке на предстојећим изборима.

Покрајински секретаријат: Забринутост због претњи Словацима у Бегечу

НОВИ САД_ Покрајински секретаријат за образовање, прописе, управу и националне мањине изражава жаљење и забринутост због претећег писма упућеног представницима словачке националне мањине у Бегечу, наводећи да се тиме нарушавају добри међунационални односи који се већ дуго граде и негују у Војводини.

СУБОТИЧКА ЛИГА: Ефикасни Змајевчани

Обилић (З) - Јадран 5:2 (3:1)

Новосадска лига: Градски дерби Салајчанима

Црвена звезда - Славија 1:3 (0:2)

Новосађанин Покушевски у Оклахоми до 2023. године

ОКЛАХОМА: Српски кошаркаш Алексеј Покушевски продужио је уговор са Оклахома сити Тандерима до јуна 2023. године, саопштио је НБА клуб.

Илон Маск за дан богатији за 36 милијарди долара

ЊУЈОРК: Богатство власника компаније "Тесла", Илона Маска, скочило је за само један дан 36 милијарди долара, што је највећи једнодневни добитак икада забележен на "Блумберговом" индексу милијардера.

Матић: Агенције ће морати да врате новац за неискоришћене ваучере

БЕОГРАД: Министарка трговине, туризма и телекомуникација Татјана Матић поручила је данас да ће агенције морати да врате новац грађанима који до предвиђеног рока - 31. децембра ове године не буду искористили заменске ваучере за путовања која су уплатили пре пандемије.

У Војводини још 2.071 случај короне, у Новом Саду 565

НОВИ САД: Институт за јавно здравље Војводине оцењује епидемиолошку ситуацију у АП Војводини као ванредну.